Мотофестиваль «Вільна енергія» зібрав байкерів з усієї України

image
21 Серпня 2021, 20:25
Поділитися:

Головна  /  Мотофестиваль «Вільна енергія» зібрав байкерів з усієї України

|  21. 08. 2021

21 серпня жителі Білої Церкви могли спостерігати незвичну картину: колона з понад 150 байками проїхалася вулицями міста в рамках мото-рок фестивалю «Вільна енергія», присвяченого  Дню Незалежності України. Організатором заходу виступив білоцерківський байкерський клуб «Вільні».

На Торговій площі, де колона зупинилась, жителі міста змогли помилуватись залізними конями, поспілкуватись з байкерами та зробити фото на згадку.

Відвідав захід і міський голова Геннадій Дикий, який висловив вдячність клубу «Вільні» за організацію такого чудового, патріотичного заходу та закликав проводити такі фестивлі кожного  року.

«Любов до свободи – це те, що об’єднує не лише байкерів а й всіх українців. Тому я переконаний, що багатьом було приємно почути потужний рев двигунів ваших байків, відчути їхню енергію, енергію свободи», – наголосив міський голова.

Після спільного фото на фоні БРУМу, байкери вирушили на безпосереднє місце проведення фестивалю.

Мото-рок фестиваль «Вільна енергія» проходитиме у селі  Трушки, на території табору «Дружба», 21-22 серпня. У програмі фестивалю виступи відомих рок-гуртів, безліч конкурсів та розваг.

Захід також відвідала заступник міського голови Катерина Возненко.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт