Москалі зафарбовують на своїх кораблях назви та бортові номери

image
21 Березня 2022, 13:33
Поділитися:

21 марта 2022 г. 12:00

Окупанти продовжують користуватися найбруднішими методами ведення війни. Так, зараз військові московії почали зафарбовувати на своїх кораблях назви і бортові номери.

Про це KV стало відомо з повідомлення Державної прикордонної служби України.

Прикордонники оцінюють в таких акціях підготовку до майбутніх провокацій щодо цивільних суден задля подальшого звинувачення в цьому українських військових.

У прикордонній службі зазначили, що подібні підлі провокації орками вже неодноразово були застосовані у Чорному морі:

Під приводом фейкової контртерористичної операції заблокували роботу українських портів. Обстріляли 4 цивільних судна. З одного з підбитих танкерів влаштували екологічну бомбу. Захоплюють і утримують в полоні цивільні вантажні судна. Перешкоджають рятувальним операціям – захопили одне пошуково-рятувальне судно і неодноразово погрожували застосуванням зброї рятувальним катерам, які йшли на допомогу екіпажам підбитих суден,– констатує військові злочини російських окупантів Державна прикордонна служба України.

в Телеграм

Світова спільнота не залишилася осторонь після оприлюднення російських злочинів. Таким чином, країни ЄС та Велика Британія розглядають можливість заборони на вхід російських кораблів у свої порти, а Шведські порти вже оголосили росіянам “бойкот”. Туреччина, посилаючись на Конвенцію Монтре 1936 року, закриває протоки Босфор та Дарданелли для іноземних військових кораблів. А незабаром російські судна й взагалі не зуміють залишати порти через відмову компанії Регістр Ллойда Вояж Рус продавати та оновлювати в рф електронні навігаційні карти С-МАР, які використовують більшість російських суден.

Отже замальовані назви та бортові номери не вкриють від ганьби та зневаги у всьому світі. І за воєнні злочини відповідатимуть усі причетні і ті, з мовчазної згоди кого вони вчинялися,– попереджає окупантів Державна прикордонна служба України.

Нагадаємо, що русня продовжує нести величезні втрати у війні проти України. На сьогодні відомо про понад 15 тисяч вбитих загарбників.

Читайте: З початку війни проти України московити втратили вже 15 тисяч вояків – Генштаб ЗСУ

Фото: Державна прикордонна служба України

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона