Мораторій на використання російськомовного культурного продукту у Борисполі спричинив перепалку між депутатами

image
2 Лютого 2019, 15:10
Поділитися:

Пленарне засідання 52-ї сесії міської ради відбулося 29 січня. Його розпочали із вшанування пам’яті загиблих внаслідок бою під Крутами.

Далі військовий комісар Роман Горбач нагородив бійців АТО відзнаками Президента України.

Зі свого боку міський голова наголосив на виділенні 500 тис. грн на електропостачання у двох мікрорайонах, де військовослужбовці отримали земельні ділянки.

Семеро вихованців Бориспільської дитячо-юнацької спортивної школи отримали посвідчення кандидатів у майстри спорту з хокею на траві та пауерліфтингу.

Втім на цьому урочистості не завершилися. Зі свого боку заступник директора міського центру спорту Віталій Кубов нагородив переможців спартакіади із шахів.

До роботи сесії також долучився народний депутат України Сергій Каплін. Він виступив перед громадою Борисполя із промовою.

Далі народні обранці зареєструвалися, затвердили порядок денний та внесли додаткові питання. Зі свого боку міський голова розповів депутатам про результати зустрічі із головою КОДА щодо будівництва нового лікувального корпусу.

Першим питанням розглянули зміни до бюджету Борисполя на 2019 рік. У результаті зміни підтримали.

Далі народні обранці проголосували позитивно за передачу Бориспільській районній раді медичної субвенції.

Найбільш емоційно депутати обговорювали одне з останніх питань – про мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Борисполя.

Детальніше дивіться у програмі «Сесія».

Джерело: Телеканал "ТРС Бориспіль" – останні новини, події, афіша, довідник Борисполя