Молодіжний фестиваль «ПРОФ FEST OK» у Борисполі та інші головні новини міста, 16 квітня

image
17 Квітня 2019, 01:20
Поділитися:

00:33 Вибір професії – ва жливий крок у доросле життя. Отож в рамках профорієнтаційної роботи зі школярами у Бориспільському професійному ліцеї провели молодіжний фестиваль під назвою «ПРОФ FEST OK».
01:18 Завдяки пильності громадян та вчасному повідомленню на лінію «102» патрульні Борисполя оперативно виявили ймовірних крадіїв. Під час проведення поверхневої перевірки у громадян виявили: два акумулятори, магнітолу та ключі (за допомогою яких, ймовірно, здійснювали злом автомобілів). Для подальшого встановлення обставин злочину на місце події патрульні викликали слідчих.
02:09 Напередодні Великодніх свят у центрі технічної творчості «Евріка» стартувала виставка дитячих творчих робіт. Конкурс традиційний, відбувається понад 10 років. До дійства долучилися усі навчальні заклади міста.
03:14 Нещодавно відбувся «Кубок Патрульних Київщини. Весна 2019». Захід зібрав на спорт-базі чотири команди для гри у міні-футбол. Відтак, минулої суботи у поєдинку зустрілися команди батальйону Патрульної поліції Борисполя, Білої Церкви, Чайки і апарату Управління патрульної поліції в Київській області. Переможцями стали полісмени Борисполя. До того ж Сергія Карпенка визнали кращим бомбардиром.
03:42 13 та 14 квітня команда з плавання «молодші Бобри» позмагалася за «Кубок олімпійських чемпіонів 2019». Змагання відбулися у місті Ужгород. У результаті бориспільські плавці вибороли два кубки та дев’ять медалей. А у командній першості посіли почесне четверте місце з вісімнадцяти.

Підписуйтеся на наш Telegram https://t.me/vBorispole
Більше новин Борисполя на сайті http://tvboryspil.com