Молода мама скаржиться на розвалені дитячі майданчики в Бучі: де гратися дітям?

image
26 Листопада 2021, 14:12
Поділитися:

Молода мама з Бучі поскаржилася у соцмережах на аварійний стан дитячого майданчика у центрі міста по вулиці Героїв Майдану. Жінка обурена, бо залишити дитину без нагляду неможливо, адже є висока ймовірність травмування дітей на гойдалках та гірках. 
За її словами, пластикові конструкції вже давно потребують заміни, а металеві гойдалки розвалюються на очах.
«Чому в місті немає жодного цілого та безпечного дитячого майданчика? Все поламане, зруйноване, страшне, висота дитячих споруд по 2 метри висоти від землі, де дитина може просто випасти з гірки, неодноразово особисто бачила як діти падають з гірки на дитячому майданчику «Олівці. І така ситуація по всьому місту. Де гуляти із маленькими дітками? Не всі мають можливість їздити в Ірпінь, де такої проблеми немає»,- обурюється пані Анна.

У коментарях дописувачі зауважують, що зверталися до місцевої влади з приводу ремонту дитячого майданчика ще 5 років тому, але відповіді так і не отримали. Крім того, в Бучі є ще декілька схожих аварійних об’єктів, наприклад, по вулиці Водопровідній, а також у центральній частині міста по вулиці Енергетиків.

Як швидко встигне відреагувати та реабілітуватися міська влада – покаже час.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua