«Молодь єднає нас» – Сквира.info

image
3 Липня 2019, 11:55
Поділитися:

30 червня в м. Сквира наміському стадіоні «Колос» та в міському парку М. Рильського відбулося свято з нагоди Дня молоді під гаслом «Молодь єднає нас». До програми свята зокрема входили спортивні заходи: турнір з шахів, змагання з футболу серед вуличних команд «Шкіряний м’яч», турнір з дартсу, конкурс любителів українського квасу.

У змаганнях з футболу серед вуличних команд «Шкіряний м’яч» серед юнаків 2007 років та молодшічемпіонське звання виборола команда «Оріон – 2009» (м. Сквира), другу сходинку п’єдесталу пошани посіла «Фортуна» ( мікрорайон “Радгосп” та “Хутори”), третє місце посіли юні футболісти команди ФК «Березянка» (с. БерезянкаРужинського району), четверте – команда «Оріон-2007» ( м. Сквира). Кращим гравцем турніру став Дунь Назар («Оріон – 2009»), кращим воротарем визнано Паламарчука Максима («Фортуна»).

Всі команди були нагородженні футбольними м’ячами, медалями та грамотами. Кращі гравці відзначені подарунками.

Організатори турніру висловлююсь подяку приватним підприємцям Інні Миколаївні Король та Олегу Леонідовичу Штундеру, які активно долучились до організації та проведення турніру.

В актовому залі райспоживспілки пройшов турнір з шахів. Переможцем турніру став Валентин Стригун.

У змаганнях з дартсу взяло участь 16 чоловік в яких перше місце виборов Богдан Гандзюк

Також молодь району весело провела час в конкурсі любителів українського квасу, який з натхненням провела директор Сквирського краєзнавчого музею Поліщук Оксана .

Цей захід став яскравим прикладомпопуляризації фізичної культури та спортута залучення молоді до здорового способу життя.

Джерело: Сквира.info