Могло бути більше: під Києвом зупинили 34 вантажівки

image
8 Жовтня 2019, 07:54
Поділитися:

За перший тиждень жовтня на 5 вагових комплексах, що розміщені на під׳їздах до столиці, зважили 276 вантажівок та виявили 34 порушення допустимої норми навантаження.

Про це повідомили у Центрі організації дорожнього руху.

Найбільше – 170 автівок – перевірили в пункті зважування в с. Проліски. У той же час, ваговий комплекс на перехресті Кільцевої – Григоровича-Барського працював вхолосту, причина – відсутність співробітників Укртрансбезпеки. У пункті зважування на трасі Київ-Чоп перевірили 68 вантажівок, на Столичному Шосе – 23, на трасі Київ-Одеса – лише 15 авто, – зазначили комунальники.

Загалом за 840 годин роботи комплексів ЦОДР минулого тижня співробітники Укртрансбезпеки пропрацювали на них 36 годин 20 хвилин.

У Центрі наголошують, що забезпечують цілодобову роботу пунктів зважування, однак зупиняти і зважувати авто – повноваження Укртрансбезпеки. Також це може робити Патрульна поліція.

Нагадаємо, вагові комплекси Центру організації дорожнього руху працюють на перехресті Кільцевої – Григоровича-Барського, на Столичному шосе, на 7-му кілометрі траси Київ – Одеса, 36-му кілометрі траси Київ – Чоп та у с. Проліски.

Нагадаємо, столичним водіям порадили «перевзутися» на зиму.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ