Міжнародна конференція архівів «Польські та українські архіви в умовах викликів сучасного світу – подібність та специфіка»

image
14 Червня 2019, 12:23
Поділитися:

Конференцію відкрив Генеральний директор державних архівів Республіки Польща Павло Петжик, який відзначив стратегічне партнерство та тісні відносини між українськими та польськими архівами.

У церемонії відкриття взяв участь Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Польща Андрій Дещиця, який у своєму вітальному слові до учасників конференції наголосив на важливості міжнародного архівного співробітництва для відкритості та обміну інформацією та знаннями.

Під час конференції обговорюються питання: розширення доступу до архівних документів, архіви та послуги для громадян, у т. ч. електронні, роль архівів у побудові інформаційного суспільства та електронному адмініструванні, прийом та забезпечення архівами довгострокового зберігання електронних документів.

Під час роботи конференції з доповіддю «Регіональні архіви в цифровому просторі: виклики та можливості (з досвіду Державного архіву Київської області)» виступила директор Державного архіву Київської області Соф‘я Каменєва.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація