Місце зустрічі – країна дитинства

image
1 Червня 2021, 18:30
Поділитися:

Головна  /  Місце зустрічі – країна дитинства

|  01. 06. 2021

01 червня в м. Біла Церква традиційно відбувся ряд заходів з нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей.

Цього дня у різних мікрорайонах міста, за ініціативи виконавчого комітету міської ради, було проведено чимало розважально-пізнавальних та спортивних заходів для дітлахів різних вікових категорій.

Для поціновувачів активного дозвілля з числа юнаків та дівчат було проведено турнір з пляжного волейболу.

Вихованці та педагоги ЦПО «Соняшник» провели для всіх охочих майстер-класи з декоративно-вжиткового мистецтва «У світі дитячих фантазій і мрій» на галявині біля навчального закладу та на бульварі Княгині Ольги, який мав назву «Дитинство у фарбах, квітах і морозиві».

Для дітей у районі вул. Павличенко управлінням освіти і науки було організовано еко-простір «Буду я природі другом».

 Розмаїття розваг «У країні дитячих мрій» чекало на дітлахів у парку культури та відпочинку ім.Т.Шевченка. Там було проведено конкурси та вікторини, за перемогу в яких найкмітливіші отримали призи та солодощі; майстер-класи та виступи юних артистів; виставки творчих робіт та міні-зоопарк; патрульна поліція презентувала свої професійні засоби роботи та знайомила присутніх із роботою; майстер-клас із середньовічного бою секції «РТГ Гюргів».

У ході заходу переможцям конкурсу дитячого малюнку «Веселкові барви» були вручені подарунки і подяки.

Долучилися до організації локацій управління культури і туризму, управління молоді та спорту, управління освіти і науки, міські школи мистецтв, бібліотеки, дендропарк «Олександрія»  та ін.

 Увечері у парку культури та відпочинку ім.Т.Шевченка «Театр CITY» Білоцерківської школи мистецтв №3 презентує виставу «Попелюшка. Сьогодення» за мотивами Є.Шварца.

Філіями бібліотек також було проведено розважально-пізнавальні заходи на вулицях Таращанській, Леваневського (в районі центрально дитячої бібліотеки та біля філії №8), Гризодубової, Польова, Ставищанська, Клінічна, І.Кожедуба, Крижанівського, б-рі Олександрійському.

У заходах взяли участь: заступник міського голови Катерина Возненко, начальник управління культури і туризму міської ради Юлія Ковальська, представники громадськості міста, журналісти міських ЗМІ та ін.

Фотогалерея

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт