Місце голосування виборці можуть змінити до 15 липня

image
30 Травня 2019, 18:45
Поділитися:

21 липня 2019 року в Україні відбудуться позачергові вибори до Верховної Ради. Свої персональні дані броварчани можуть перевірити в Державному реєстрі виборців України та за бажанням до 15 липня змінити місце голосування.

Відповідно до ст.10 Закону України «Про Державний реєстр виборців», кожен виборець має право перевірити себе у реєстрі. Для цього з паспортом варто звернутися у:

відділ ведення реєстру за адресою: м. Бровари, вул. Гагаріна, буд. 15, к.112;
на офіційному сайті Центральної виборчої комісії в особистому кабінеті виборця за електронною адресою: www.drv.gov.ua.

Відділам ведення Державного реєстру виборців із 24 травня до 15 липня 2019 року надана функція зміни місця голосування для виборців України, у разі їх перебування 21 липня 2019 року не за місцем  реєстрації.

Для зміни місця голосування особам з реєстрацією в Автономній республіці Крим та на окупованих територіях Донецької та Луганської областей, достатньо звернутись у відділ ведення реєстру з паспортом громадянина України.

Виборці з реєстрацією інших областей України, які фактично перебуватимуть 21 липня 2019 року в Броварах, мають додатково надати документ, який підтверджує необхідність тимчасової зміни місця голосування без зміни їх виборчої адреси.

Джерело: Трибуна Бровари