Місто не буде розвиватися без створення райрад – Володимир Прокопів

image
10 Травня 2019, 12:55
Поділитися:

«Створення райрад у столиці було і залишається найдискусійнішим. Про важливість цього питання говорив міський голова ще перед першою каденцією – це принципова позиція».

Про це сказав в ефірі програми «Київ LIVE» телеканалу «Київ» заступник Київського міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Прокопів.

Він розповів, що ще на початку команда, яка працювала із цим питанням, доповіла міському голові, що на даному етапі створення районних рад в такому вигляді, в якому просять інші партії, суперечать інтересам міста.

«А робити експерименти над містом ми не можемо собі дозволити», – зазначив Володимир Прокопів.

На його думку розвитку міста не буде без існування районних рад.

«Проте створити ради не надавши їм повноважень (а ми не можемо цього зробити без певних змін до законодавства) це буде обман киян», – зауважив він.

«Це питання не зникло із порядку денного ні стратегічно, ні навіть локально – воно включено до порядку денного пленарного засідання, яке відбудеться у найближчий вівторок (14 травня – Ред.)», – розповів Володимир Прокопів.

Читайте також: В МВС розповіли, як пройшли масові заходи в Україні

Читайте також: Глядач має сприймати інавгурацію з цікавістю, а не коли все же визначено і зрозуміло – Олександра Решмеділова

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV