Міський клуб Броварів відкрився: у співробітниці не знайшли COVID-19 | Трибуна

image
15 Липня 2020, 12:00
Поділитися:

Сьогодні броварський міський клуб запрацював, він приймає відвідувачів. Співробітники вийшли з обсервації як такі, що не контактували з хворими на коронавірус. У культорганізаторки клубу Світлани Карач зараження COVID-19 не підтвердилося. Про це «Трибуні» розповіла Катерина Мелікова, керівниця відділу культури Броварської міської ради.

Як уточнює Катерина Мелікова, останні два підряд тестування ПЛЛ працівниці клубу дали негативний результат і вона вважається здоровою. До того ж, інших співробітників дозволили «випустити» з обсервації, оскільки тепер зрозуміло, що вони не контактували із зараженою COVID-19.

Price UA

Висновок щодо останнього необхідного для підбиття підсумків тестування ПЛР у сина Світлани Карач очікують у ці четвер-п’ятницю, вказує очільниця відділу культури. Попередні тестування показували так само негативний результат.

Однак, допоки результати не надійдуть, Світлана Карач продовжує обсервацію вдома в селі Рудня, пояснює Катерина Мелікова.

Зазначимо, міський клуб Броварів розміщений на першому поверсі в багатоповерхівці на вул. Гагаріна, 6, між майданом Свободи і Порошинкою. Заклад межує із Броварським краєзнавчим музеєм, який облаштований у сусідньому приміщенні.

Тиждень тому в Рудні встановили перший випадок зараження коронавірусом, про що у своєму звіті повідомила Київоблдержадміністрація. Хворим виявився 17-річний юнак.

Фото – Ігор Туржанський

Читайте також

Міський клуб закрився: у співробітниці підозра на COVID-19У Рудні підтвердили перше зараження COVID-19 – у дитиниПорушували карантин: на вихідних поліція «накрила» магазин і нічний клуб у Броварах

Post Views: 76

Monobank [CPS, API] UA

Джерело: Трибуна – Бровари