Міський голова провів виїзний прийом громадян на Завокзаллі

image
22 Лютого 2019, 17:55
Поділитися:

Особистий прийом громадян – своєрідний індикатор настрою людей та суспільної думки, яскравий показник роботи всього великого механізму міського господарства, служб виконавчої влади. Переконливим доказом цього став черговий виїзний прийом, який цього разу міський голова М. Нетяжук провів у мікрорайоні Завокзалля 20 лютого.

Особисті звернення виокремили основні проблеми, які найбільше сьогодні хвилюють завокзальців. І, насамперед, це благоустрій та дорожнє покриття. Представники вулиць Рибалка, Південної, Якубовського, Великоснітинської, Залізничної, Транспортної та провулку Поштового звертали увагу на нагальний ремонт проїжджої частини. На другому місці у мешканців мікрорайону питання антисанітарії, вивезення сміття. Відвідувачі вказували міському очільнику на місця стихійних сміттєзвалищ.

Також багато громадян скаржилися на велику кількість безпритульних агресивних собак, які почуваються привільно на території Завокзалля. Дійсно, спокійним цей мікрорайон не назвеш. Дошкуляють його жителям і осередки порушення громадського спокою та правил благоустрою, як то кафе-«наливайки» та гральні автомати.

За дорученням Михайла Нетяжука буде проведена перевірка закладів, які торгують спиртними напоями, на предмет наявності необхідних ліцензій та організовано зустріч завокзальців з працівниками поліції. Відносно інших звернень, дано доручення до опрацювання, перевірки озвучених фактів та виконання відповідним службам міськвиконкому. 

Джерело: fastiv-rada.gov.ua