Міська влада виплатить до 1500 гривень киянам до Дня Захисників та Захисниць

image
27 Вересня 2023, 14:53
Поділитися:

27 вересня 2023 г. 14:45

До Дня Захисників та Захисниць України міська влада Києва виплатить 36 тис. мешканцям столиці матеріальну допомогу. Її отримають кияни – члени сімей військовослужбовців, які захищали територіальну цілісність України та брали участь в АТО/ООС та інші. Розмір виплат сягатиме від 900 до 1500 гривень.

Про це KВ стало відомо з повідомлення на Офіційному порталі Києва.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як зазначається в повідомленні, до Дня Захисників та Захисниць України Київ виплатить майже 35 мільйонів гривень адресної одноразової матеріальної допомоги. Її отримають близько 36 тис. киян.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Додаткову матеріальну допомогу від міста за програмою “Турбота. Назустріч киянам” отримають майже 36 тис. мешканців столиці. Зокрема, кияни – члени сімей військовослужбовців, які захищали територіальну цілісність України та брали участь в АТО/ООС, які загинули чи пропали безвісти; кияни, які отримали інвалідність I, II та III групи внаслідок війни; кияни, які брали участь у Революції гідності; а також – члени сімей киян, які загинули під час Революції гідності”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що розмір виплат становить від 900 до 1500 гривень.

Нагадаємо, столична влада щомісяця виплачує дітям загиблих Захисників та Захисниць по 14165 гривень. Матеріальну допомогу отримали вже понад 500 дітей на загальну суму більше 45 млн гривень.

Читайте: Діти загиблих військових у столиці отримують понад 14 тис. гривень допомоги щомісяця

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона