Міська влада рекомендує мешканцям приватного сектору запастися генераторами: зима буде важка

Міська влада рекомендує мешканцям приватного сектору запастися генераторами: зима буде важка
6 Червня 2024, 22:11
Поділитися:

Бориспіль готується до роботи в осінньо-зимовий період, тому на кожній плановій нараді порушується питання забезпечення усіх галузей генераторами. Ними планують забезпечити не лише котельні та водозабірні станції, але й станції для підвищення тиску води для подачі на верхні поверхи багатоповерхівок та каналізаційно-насосні станції. 

А от мешканцям приватного сектору доведеться подбати про опалення та водопостачання самостійно. Начальник головного управління житлово-комунального господарства В’ячеслав Толкач звернувся до мешканців приватного сектору з рекомендацією подбати про генератори або інші засоби альтернативного живлення. «Люди мають бути готовими, що світла буде все менше і менше. Особливо, коли розпочнеться опалювальний сезон», — зазначив керівник.

Пам’ятаючи зиму з блекаутами і проблеми людей, у яких газові котли не працювали без електрики, така рекомендація дуже актуальна. Крім того, в Борисполі є багатоповерхівки, де все повністю залежить від електропостачання. 

Нагадаємо, що для ОСББ (незалежно від того, чи вони зареєстровані як юридичні особи) у Борисполі діє програма співфінансування на придбання генераторів. Напередодні зими 2022-2023 року деякі ОСББ нею вже скористалися.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама