Міська рада відзначила двох юних білоцерківців за їхню майстерність

image
25 Січня 2023, 17:21
Поділитися:

Управління молоді та спорту Білоцерківської міської ради завжди підтримує талановиту молодь.

Переможці Молодіжної літературно-мистецької премії територіальної громади міста Біла Церква імені М.С. Вінграновського за 2021 рік отримали дипломи 24 січня під час засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, в якому взяли участь міський голова Геннадій Дикий та начальник відділу молоді та спорту Олексій Копишинський.

Цьогорічні переможці виявилися несподівано цікавими та яскравими.

Вони були нагороджені грамотами та призами, серед них – скрипаль Матвій Мерімерін, випускник Білоцерківської школи мистецтв, заснованої Юрієм Павленком. Завдяки своєму винятковому таланту, наполегливості та працьовитості Матвій швидко зарекомендував себе як талановитий скрипаль і став відомим у місті. Про високий рівень його професійних здібностей свідчать численні перемоги Матвія Мерімеріна на численних конкурсах, у тому числі й міжнародних.

Станіслава Клішина, викладач вокалу Білоцерківської школи мистецтв, за інноваційний успіх у популяризації вокального мистецтва серед творчої молоді. Станіслава перемагала у вітчизняних та зарубіжних конкурсах. З 2013 року вона часто бере участь у концертах та фестивалях у місті як сольна виконавиця та учасниця гурту. З 2015 року відповідає за планування щорічного міжнародного фестивалю “День вуличної музики” у Білій Церкві. 63 молоді виконавці та молодіжні творчі колективи стали лауреатами премії з моменту її заснування у 1993 році.

———

Слідкуйте за нами у соцмережах:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Білої Церкви – головні та останні новини БЦ сьогодні, події в Білій Церкві