Міносвіти продовжило вступну кампанію до закладів профосвіти до 1 жовтня

image
30 Серпня 2023, 19:01
Поділитися:

30 серпня 2023 г. 19:01

Міністерство освіти і науки (МОН) України прийняло рішення про продовження вступної кампанії до закладів професійної освіти до 1 жовтня 2023 року.

Про це KВстало відомо з повідомлення пресслужби Міністерства освіти і науки України.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як зазначили у пресслужбі, лист щодо подовження вступної кампанії до профтехів був розісланий на місця 14 серпня 2023 року.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У Міністерстві освіти і науки наголосили, що продовження термінів вступу – це виграшний час насамперед для вступників із територій проведення воєнних дій або які перебувають в тимчасовій окупації.

“Нам важливо створити комфортні та безперешкодні умови для вступу всіх охочих до профтехів”, – зазначила директорка директорату професійної освіти МОН Ірина Шумік.

Нагадаємо,у Міністерстві юстиції України зареєстровано порядки прийому на навчання для здобуття фахової передвищої та вищої освіти в 2023 році. Відомо, що ключовим інструментом вступної кампанії 2023 року стає особистий електронний кабінет вступника, що надає можливість швидко і у зручному для вступника місці та часі, в дистанційному режимі внести необхідні дані для подання заяв як на вступні випробування у закладі освіти, так і на участь у конкурсному відборі.

Читайте: Топ-5 столичних вишів очолив Київський національний університет ім. Т. Шевченка

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона