Міноборони створило Департамент з питань запобігання корупції

image
15 Березня 2023, 12:34
Поділитися:

15 березня 2023 г. 12:34

Міністерство оборони України створило Департамент з питань запобігання корупції, ключова мета якого реалізувати принцип нульової толерантності до корупції. Зазначається, що незабаром буде оголошено про відбір на вакантні посади до цього підрозділу.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби Міністерства оборони.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Зараз ми перезавантажуємо і посилюємо антикорупційний підрозділ Міністерства оборони України. Його статус вже підвищено з Управління до Департаменту і тим самим розширено штат. Незабаром буде оголошено про відбір на вакантні посади до цього підрозділу. Моє завдання – реалізувати принцип нульової толерантності до корупції. Одним з елементів роботи на системному рівні ми бачимо більш тісну взаємодію з громадськістю” – заявив виконуючий обов‘язки директора Департаменту Сергій Степанян.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як зазначив Степанян, міністром оборони впроваджується реформа оборонних закупівель, ухвалено рішення щодо забезпечення прозорості у закупівлях.

“Загалом, закликаю усіх. Військовослужбовців, бізнес, журналістів, громадських експертів і активістів: якщо ви бачите ознаки корупційних проявів у секторі оборони, прошу надавати інформацію”, – додав Степанян.

Повідомити про можливі порушення можна наступним чином: спеціальна телефонна лінія +38 044 271 39 86; електронна пошта [emailprotected]

Нагадаємо, працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру нещодавно звільненому заступнику міністра оборони України, який відповідав за тилове забезпечення ЗСУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. У межах кримінального провадження ДБР проводяться 17 обшуків за різними адресами, вже вилучено великі суми готівки та багато іншого, що може слугувати доказами по справі.

Читайте: Підприємців, які продавали військовим яйця по 17 гривень затримано, – ДБР (відео)

Фото: телеграм-канал Міністерства оборони.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона