Міністр розвитку громад і голова КОДА знову інспектували ББЛІЛ

image
8 Липня 2020, 20:28
Поділитися:

8 липня до Борисполя приїздили Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов та голова Київської ОДА Василь Володін. Вони перевірили хід ремонтних робіт у КНП «ББЛІЛ».

Незважаючи на те, що про візит високопосадовців у лікарні знали заздалегідь, «Вісті» на зустріч із київськими чиновниками вже традиційно не запросили. Тому інформації про зустріч мало.

Відомо, що високопосадовцям показали об’єкти ремонту, частина з яких вже на етапі завершення. Наприклад, невдовзі будуть на фініші роботи в інфекційному відділенні. Наразі ремонт у приміщенні завершується, закінчується і благоустрій території.

Також із центрального входу до лікарні проводяться роботи з облаштування дорослого приймального відділення екстреної допомоги. Будівельники розпочали внутрішні роботи. Щодо пологового відділення, там тривають внутрішні й зовнішні роботи. Завершити їх планують до кінця жовтня поточного року.

Після завершення екскурсії Олексій Чернишов підсумував, що за такий проміжок часу роботи зроблено багато і нині лікарня може стати еталоном для багатьох українських медзакладів.

Міністр розвитку громад і голова КОДА знову інспектували ББЛІЛМіністр розвитку громад і голова КОДА знову інспектували ББЛІЛМіністр розвитку громад і голова КОДА знову інспектували ББЛІЛМіністр розвитку громад і голова КОДА знову інспектували ББЛІЛМіністр розвитку громад і голова КОДА знову інспектували ББЛІЛМіністр розвитку громад і голова КОДА знову інспектували ББЛІЛМіністр розвитку громад і голова КОДА знову інспектували ББЛІЛМіністр розвитку громад і голова КОДА знову інспектували ББЛІЛМіністр розвитку громад і голова КОДА знову інспектували ББЛІЛ

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама