Міні-ярмарок вакансій – Сквира.info

image
12 Липня 2019, 12:12
Поділитися:

11 липня 2019 року в приміщенні Сквирської районної філії Київського обласного центру зайнятості проведено міні-ярмарок вакансій для укомплектування кадрами: структурного підрозділу ТОВ «Київхліб» Сквирського хлібзаводу за вакантними посадами пекаря, продавця продовольчих товарів, налагоджувальника устаткування виробництва харчової продукції; ТВБВ № 10026/0668 філії ГУ по м. Києву та Київській області АТ «Ощадбанка» за вакантною посадою економіста І категорії служби роздрібного бізнесу. На захід були запрошені безробітні громадяни, що перебувають в даний час на обліку в службі зайнятості.

Інспектор з кадрів Сквирського хлібозаводу Лариса Ковпак та керуюча ТВБВ № 10026/0668 АТ «Ощадбанка» Марина Поплавська мали можливість здійснити співбесіди по підбору кадрів на заявлені вакансії, поспілкувавшись особисто з потенційними працівниками. Безробітні громадяни мали змогу отримати відповіді на запитання щодо умов праці, графіків роботи, вимог роботодавців до майбутніх робітників, розміру заробітної плати, соціальними гарантіями для працівників.

Захід пройшов цікаво та змістовно. Видано п’ять направлень на працевлаштування, досягнуто домовленостей щодо тимчасових робіт в вересні.

Джерело: Сквира.info