Міні-ярмарок для укомплектування ПРАТ «Білоцерківський консервний завод» вакантними посадами

image
12 Червня 2019, 11:28
Поділитися:

11 червня 2019 року в приміщенні Сквирської районної філії Київського обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок для укомплектування ПРАТ «Білоцерківський консервний завод» вакантними посадами.

Відкрила міні-ярмарок директор районної філії Світлана Кривуша. Вона відзначила, що проведення таких заходів сприяє ефективному підбору кадрів, оскільки роботодавець має змогу особисто поспілкуватись з потенційними кандидатами на робочі місця. Крім того, під час проведення міні-ярмарку, всі учасники отримали індивідуальні консультації фахівців центру зайнятості з питань законодавства.

У рамках заходу заступник директора ПРАТ«Білоцерківський консервний завод» Валерій Урсол ознайомив шукачів роботи зі специфікою діяльності підприємства, умовами та рівнем оплати праці, соціальними гарантіями, якими забезпечуються працівники.

Захід відвідали 23 безробітних, які перебувають на обліку в службі зайнятості та шукають роботу. За результатами проведеного заходу 10 осіб з числа безробітних громадян направлено на роботи тимчасового характеру, 1 особа працевлаштована до набуття статусу безробітного.

Роботодавець подякував фахівцям служби зайнятості за сприяння у підборі кваліфікованих кадрів і наголосив про готовність до подальшої співпраці.

Джерело: Сквира.info