Міні-готель «Велес» в Броварах запрошує на святкування 8 березня!

image
23 Лютого 2021, 14:42
Поділитися:

Кожній жінці часом хочеться забути про роботу, домашні обов’язки і ненадовго змінити декорації. Свято 8 березня – ідеальний привід подарувати своїй коханій день повного релаксу, аби вона змогла знову відчути себе легкою та безтурботною! А найголовніше – для цього не обов’язково вирушати у далеку подорож, адже поруч є безліч чарівних місць для романтичного відпочинку удвох. 

Міні-готель «Велес» в Броварах є гідною альтернативою великим готелям. Тут гостям пропонують витрачати менше, отримуючи при цьому максимум комфорту, турботи та зручностей.

Готель «Велес» – це окремо стояча будівля з доглянутим двориком та зручною автостоянкою з наявністю камер спостереження. Номерний фонд складається з 25 номерів різних категорій, виконаних в стильному інтер’єрі та з сучасними меблями. Кожен з номерів готелю обладнаний опаленням, зручними санвузлами, кондиціонером, телевізором, зоною Wi-Fi. Номера готелю «Велес» обслуговуються цілодобово.

Невелика кількість номерів гарантує відсутність незручностей в обслуговуванні. Тут гарантовано приділять увагу кожному гостю, враховуючи усі ваші зауваження та побажання.

Додатковий сервіс в готелі мінімальний, але у Броварах все знаходиться поблизу: аптека, кафе на будь-який смак, пивоварня, фітнес-клуб, басейн, боулінг, кінотеатр, автомийка та багато іншого.

Подивитися фото номерів, ознайомитися з цінами та сервісом готелю «Велес» в Броварах зручно на сайті.

Телефон: +380 (68) 324-68-16

Адреса: 07400, Бровари, вулиця Івана Гонти, 16/1

Email: [email protected]

Джерело: Новости Броварів