М’ясник і чемпіон: у столиці презентують цікаву добірку короткометражок

image
1 Жовтня 2019, 17:21
Поділитися:

На великих екранах можна побачити кіноальманах короткометражних фільмів KINOMAYDAN.UA BEST – кращих робіт Мінського міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Kinosmena». Усі фільми мають велику кількість нагород на Міжнародних кінофестивалях, деякі будуть показані в Україні вперше.

Інформація про кінострічки які увійшли до альманаху KINOMAYDAN.UA BEST:

«М’ясник» / The Chop
Велика Британія / Lewis Rose / комедія / 17:00 
Це комедія про харизматичного кошерного м’ясника Йоссі, який втратив роботу. Для того, щоб отримати нову роботу в халяльній м’ясній крамниці, він вирішує прикинутися мусульманином.

«#коговбивати»
Росія / Павло Іванов / комедія / 8:00
Кожен із нас вільний. Усі шляхи відкриті. Говори і роби те, що вважаєш за потрібне. Але будь готовий пояснити те, що робиш і зробити те, що говориш…

«Юст, вперед!» / Just go
Латвія / Pavel Gumennikovs / екшн / 10:00
В основі стрічки лежить реальна історія про молодого хлопця Юста, який у дитинстві втратив обидві ноги внаслідок нещасного випадку. Історія бере свій початок, коли Юст зустрічає Єву на порозі свого будинку. Між ними зав`язується розмова, потім легкий флірт, але їх переривають двоє злодюжок, які грабують Єву на очах у хлопця. Юст вирішує наздогнати злочинців, повернути сумку і завоювати серце дівчини.

«Весь світ для тебе» / A Whole World for a Little World  
Франція / Fabrice Bracq / мелодрама / 15:00
Жінка розповідає своїй донечці красиву і захоплюючу казку, використовуючи цю історію, щоб пояснити, як вона і батько дівчинки зустрілися та закохалися.

«Чемпіон» / Champion
Швеція / Mаns Berthas / мелодрама / 19:00
Сувора середина зими. Скрижанілий шлюб у будинку на відшибі. Людина з минулого повертається, щоб помститися, і давно втрачені почуття оживають. Починається безмовна битва, і нескінченному любовному трикутнику приходить кінець.

Дубляж: мова оригіналу з українськими субтитрами.
Тривалість програми: 1 година 8 хвилин.

Коли і де подивитися: 

1 – 3 жовтня у кінотеатрі «Жовтень».
3 – 9 жовтня у кінотеатрах Ліра, «Дніпро», Факел, ім. Шевченка.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ