МФК «Бровари» розширило перелік категорій пільговиків на безкоштовне відвідування секції з футболу | Трибуна

МФК «Бровари» розширило перелік категорій пільговиків на безкоштовне відвідування секції з футболу | Трибуна
12 Березня 2024, 19:40
Поділитися:

Сьогодні виконком затвердив нові-«старі» тарифи на тренування та оренду футбольних полів від КП «МФК «Бровари» та розширив перелік категорій пільговиків на безкоштовне відвідування дитячої секції з футболу.

За словами директора МФК «Бровари» Євгенія Скуйбіди, вони дещо розширили перелік категорій, що безкоштовно відвідуватимуть дитячу секцію з футболу.

«Це рішення продиктоване реаліями в яких ми зараз живемо. До мене почали звертатися з заявами матері дітей, які займалися в секції на загальних підставах з питанням чому дитина не пільговик, якщо чоловік воює, а мати тягне на собі навчання, виховання та дозвілля дитини, ще й часто не одної» – повідомив Євгеній Скуйбіда.

Тож наразі перелік пільгових категорій дітей, звільнених від сплати членських внесків за перебування у складі футбольного клубу КП МФК «Бровари» виглядає наступним чином:

1. Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування;
2. Діти з інвалідністю;
3. Діти ветеранів війни, які брали участь в АТО/ООС; діти ветеранів війни, які брали або беруть участь в заходах щодо забезпечення відсічі збройної агресії російської федерації;
4. Діти з малозабезпечених сімей та діти з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах (СЖО);
5. Діти з багатодітних сімей, у яких виховується 5-ть та більше дітей;
6. Діти, що відносяться до категорії внутрішньо переміщених осіб ( на період дії військового стану в Україні);
7. Діти загиблого (померлого) захисника чи захисниці України.

Також безкоштовно продовжить тренуватися та проводити змагання з футболу на полях МФК «Бровари» міська футбольна команда «Побратим», сформована з  учасників бойових дій та ветеранів АТО/ООС,збройної агресії російської федерації.

Розміри ж тарифів для «непільговиків»  залишилися без змін і складають 600 грн  на місяць. 

Нагадаємо ,окремі депутати пропонували збільшити членські внески і підтягнути їх до рівня ринкових, позаяк утримання футбольного клубу має відбуватися не з бюджету, а за рахунок членських внесків батьків, діти яких займаються у МФК «Бровари». 

Щодо зростання вартості членських внесків, Євгеній Скуйбіда повідомив, що на батьківських зборах порушували це питання, проте більшість присутніх проти такого кроку, позаяк війна і скрутне становище в країні не дозволяє батькам сплачувати більше коштів. Тож вирішили що розмір членського внеску залишиться незмінним – 600 грн.

Наразі у КП МФК «Бровари» займаються 388 дітей віком від 5 до 16 років. Із них – 54 пільговикі, що відвідують заклад безкоштовно.
Тренерів в штаті вже 7, проте планують розширити тренерський склад та невдовзі взяти 8-го, позаяк кількість охочих займатись футболом зростає. Окрім того, наразі формується команда з дівчат.

Читайте також:

Члени сімей загиблих Захисників і Захисниць мають право на БЕЗОПЛАТНІ путівки або ВІДШКОДУВАННЯ їх вартості
Важливо для ВПО: як знятися з обліку без помилок і затримок
«Відмили» 3 млн грн на реконструкції інфекційного відділення дитячої лікарні у Броварах
У Броварах «чорнобильцям» компенсують вартість проїзду міжміським транспортом

Джерело: Трибуна – Бровари