Метро зупинятися не буде: міський голова Києва розповів, який транспорт скоротять задля економії електроенергії, – ВІДЕО

image
28 Жовтня 2022, 18:00
Поділитися:

Міський голова Києва розповів, яких видів транспорту торкнеться економія електроенергії. Натомість Віталій Кличко зазначив, що столичний метрополітен продовжить свою роботу.

Про це він заявив в етері телеканала “Київ”.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу “Головні новини Києва – 44.ua” та читайте новини, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, області та України.

Економія електроенергії в столиці може торкнутися деяких видів громадського транспорту, зокрема тролейбусів та трамваїв.

Метро зупинити ми не можемо, бо це ключова транспортна артерія нашого міста. Ми переглядаємо графіки руху трамваїв, щоб максимально ефективно використовувати енергію в пікові часи навантаження. Там, де навантаження немає, будемо максимально зменшувати рух трамваїв, щоб максимально економити електроенергію, – сказав мер Києва Віталій Кличко.

Раніше ми повідомляли про те, що з 26 жовтня в Києві всі види комунального громадського транспорту приймають оплату банківськими картками.

Окрім того, писали, що можна купити у Києві та Берліні за 10 євро. Зокрема, розповідали й про громадський транспорт та квитки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua