Мешканців та гостей Ірпеня запрошують на тренінг з надання першої домедичної допомоги

image
17 Липня 2023, 17:40
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Цього четверга, 20 липня, в Ірпінському академічному ліцеї НУБіП проведуть тренінг із надання першої допомоги цивільному населенню під час війни. Усіх охочих віком від 14 років запрошують долучатися.

Проводитиме тренінг десятикласниця ліцею Єлізавета Голянчук. Як зазначають у навчальному закладі, вона успішно закінчила курс домедичної допомоги від Української школи порятунку та отримала відповідний сертифікат.

«Цей захід є чудовою можливістю ознайомитися й опанувати навички та знання, які можуть врятувати життя у випадку надзвичайних ситуацій. Під час заходу ви отримаєте можливість навчитися основ надання першої допомоги в екстрених ситуаціях, що виникають у житті», — розповідають в Ірпінському академічному ліцеї НУБіП.

Початок тренінгу о 10:00. Вартість участі 50 гривень, усі кошти ліцей передасть на потреби військових. Щоб долучитися, потрібно попередньо зареєструватися ТУТ.

Нагадаємо, такі навчання в Ірпінській громаді проводять регулярно. Зокрема, наприкінці червня подібний тренінг відбувся в Ірпінському ліцеї інноваційних технологій.



Джерело: ITV