Мешканців Києва 10 червня просять не відвідувати два популярні парки

image
9 Червня 2022, 19:53
Поділитися:

10 червня мешканців Києва та гостей міста попросили не відвідувати два популярні парки. Про це йдеться в повідомленні КП УЗН Оболонського району.

Справа в тому, що у столичних парках тривають роботи зі знищення кліщів, тому для безпеки здоров’я людей краще утриматись від відвідування парків під час обробки хімікатами.

Ще більше важливих та актуальних новин у нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливу інформацію.

Так, Голосіївський парк у столиці вже обробили, а завтра, 10 червня, роботи з обробки хімікатами територій проведуть у парках «Пуща-Водиця» та «Наталка».

У КП УЗН Оболонського району повідомили, що у п’ятницю, 10 червня 2022 року в парку культури та відпочинку “Пуща-Водиця” та парку “Наталка” буде проводитись акарицидна обробка газонів (від кліщів). Містян попросили не відвідувати парки в цей день.

Киян закликають не відвідувати парки у зв’язку з обробкою хімікатами території від кліщів, КП УЗН Оболонського району/Facebook

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що поліцейські Києва патрулюють зони відпочинку громадян та проводять інформаційну роботу з відпочиваючими. Так, правоохоронці розповідають киянам, які вже масово відпочивають на пляжах, що перебувати тут поки небезпечно. Адже у таких місцевостях можуть зберігатися боєприпаси, які ще не розірвалися – мінометні міни, артилерійські снаряди різних калібрів, касети з ракет та інші вибухонебезпечні предмети.

Також ми повідомляли, що в Києві у суботу, 4 червня, дитяча залізниця відкрила черговий літній сезон пасажирських перевезень та навчально-виробничої практики. Вже оприлюднено графік роботи та розклад поїздів на новий сезон. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua