Мешканці району КПІ отримають новий дитячий садок

image
25 Червня 2019, 17:35
Поділитися:

Поруч із метро КПІ у Шевченківському районі реконструюють будівлю, розташовану за адресою вул. Богдана Гаврилишина, 11-а (колишня Ванди Василевської), та відкриють у ній новий дошкільний навчальний заклад.

Роботи мають завершитися у 2021 році. Про це йдеться у відповідному Розпорядженні КМДА № 1143 від 24 червня 2019 року.

– Здійснити у 2019 – 2021 роках реконструкцію будівлі під розміщення дошкільного навчального закладу на вул. Богдана Гаврилишина, 11-а у Шевченківському районі м. Києва, – йдеться у тексті Розпорядження.

Приміщення навчального закладу на вулиці Богдана Гаврилишина з 1997 року перебувало у безстроковій оренді Територіального центру № 2 управління праці та соціального захисту населення Шевченківського району. Після реконструкції буде відновлено роботу дитсадка за цільовим призначенням, – розповів про проект заступник голови КМДА Вячеслав Непоп.

– У новому дошкільному закладі буде створено 170 місць, що покращить умови виховання дітей, а також відкрито нові робочі місця для освітян, що дасть змогу розвантажити інші дитячі садочки в мікрорайоні Шулявка, наголосив він.

Згідно з Розпорядженням КМДА, замовником робіт із реконструкції будівлі визначено комунальне підприємство «Житлоінвестбуд-УКБ».

Фінансування робіт буде здійснено за рахунок бюджетних асигнувань, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018 – 2020 роки.

Нагадаємо, «Вечірній Київ» розповідав, скільки місць у дитсадках і школах має бути на 1 тис. жителів.

На фото – вул. Б. Гаврилишина

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Джерело: Вечірній Київ