Мешканці Броварів збираються на мітинг проти забруднення повітря у місті

image
12 Червня 2019, 12:32
Поділитися:

Завтра, 13 червня, усіх небайдужих до свого здоров’я та здоров’я своїх близьких запрошують на мітинг щодо забруднення повітря у Броварах. Захід відбудеться о 12:00 під стінами мерії міста, що знаходиться за адресою: вул. Гагаріна 15.

Нагадаємо, декілька тижнів поспіль мешканці Броварів скаржаться на сморід гару, що з’являється в окремих районах міста, та посилюється після заходу сонця. Днями представники місцевої влади створили робочу групу, аби здійснити апаратні виміри стану забруднення атмосферного повітря.

За результатами досліджень, отруйне повітря несе в Бровари зі сторони села Гоголів та Требухів. Мешканців міста така відповідь не влаштувала, адже це не вирішило проблему, і людям досі нема чим дихати.

Сьогодні, близько 10:00 на сторінці «Контакт Центру» м. Бровари у Facebook з’явилося повідомлення про те, що виконавчий комітет Броварської міськради направив звернення до правоохоронних органів щодо проведення слідчих дій та порушення кримінального провадження за фактом забруднення повітря у місті.

«Створено робочу групу, яка щоденно буде проводити рейди на території міста Бровари з метою виявлення джерел шкідливих викидів. Тому звертаємось до мешканців, з метою оперативного реагування, при виявленні місць здійснення викидів, неприємного запаху в повітрі, звертатись до інформаційно-довідкової служби «Контакт-центр» за номером (04594)6-11-11. Ми працюємо цілодобово», – йдеться у зверненні.

Читайте також:

В Броварах невідомі стріляють по вікнам

Працівники КП «Броваритепловодоенергія»: «Терпець скоро взагалі урветься…»

В Броварах пройшла акція «Безкарність вбиває!»

Джерело: Новости Броварів