Мешканці Борисполя хочуть ботанічний сад

image
20 Березня 2019, 09:39
Поділитися:

На сайті Бориспільської міської ради з 15 березня йде збір підписів за петицію про виділення земельної ділянки для насадження (будівництва) Дендропарку або Ботанічного саду в м.Бориспіль.

«Бориспіль – місто обласного значення, яке майже немає парків. Міський парк, яки знаходиться в центрі Борисполя вже давно перетворено в розважальну зону і він є дуже малих розмірів. Фактично Бориспіль немає нормального парку (дендропарку чи ботанічного саду), в якому можна було б прогулюватися, відпочивати і насолоджуватися красою дерев, кущів та квітів в будь-яку пору року», — зазначає автор петиції, Володимир Семенюк.

Через це, автор петиції пропонує виділити для нової зеленої ділянку землі, площею не менше 10-15 гектарів. Розробити проект дендропарку (ботанічного саду). В ньому врахувати те, щоб була зональність, сезонність та інші важливі для парку чи саду моменти.
Наразі петиція зібрала лише трохи більше 80-ти голосів. Для того, щоби її розглянули необхідно не менше 250-ти. До кінця збору підписів залишилось 6 днів. Активісти закликають небайдужих мешканців міста підтримати петицію.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама