Мешканці-активісти багатоквартирного будинку в Борисполі самі зробили зручну парковку

image
19 Липня 2019, 12:51
Поділитися:

До «Вістей» звернулися мешканці будинку, що на вул. Шевченка, 6А, щоб розповісти про свої успіхи у господарюванні як співвласників багатоквартирного будинку, де немає ОСББ, а діє будинковий комітет. Активні і креативні мешканці захотіли поділитися власним досвідом облаштування прибудинкової території та особистими висновками після завершення робіт. Кажуть, щоб і інші містяни надихнулися їхнім прикладом і долучалися до процесу благоустрою Борисполя собі на радість.

Хочу розповісти про історію нашого будинку і довести всім, що мрії здійснюються, якщо працювати разом із владою, а не займатися писаниною в соцмережах та говорити про те, що всі мають нам щось зробити, але тільки не ми самі. Потрібно єдине — бажання і вміння працювати на результат.

Все почалося 8 років тому…

Біля нашого будинку на вул. Шевченка, 6А , на нашій прибудинковій території був пустир, який під час дощу перетворювався на болото. Багатьох мешканців все начебто влаштовувало і вони не хотіли нічого змінювати.

Всім відомо, що в будинку на вул. Шевченка, 6А проживають в більшості ті, хто пройшли пекло в Афганістані. Вони стали ініціаторами початку робіт, до них приєдналася молодь. І почалася робота: одні пішли інстанціями просити підтримки, інші шукали, де замовити за вигідними цінами матеріли (щебінь, бордюри, автопокришки, щоб убезпечити діток на дитячому майданчику, фарбу тощо). Це при тому, що не було ОСББ.

Матеріали були закуплені за власні кошти ініціаторів та молоді, яка приєдналася до процесу змін. Вони витратили багато часу на облаштування території. А саме: розчищення чагарників, встановлення власноруч бордюрів, засипання щебнем ділянки — і це без допомоги техніки, руками активістів.

Завдяки плідній співпраці представників міської влади, зокрема депутата округу Михайла Шкорупа, мешканці змогли закінчити розпочате, чим дуже пишаються.

Щире спасибі:
міському голові — Анатолію Федорчуку
секретарю міської ради — Ярославу Годунку
депутату міської ради по округу № 23 — Михайлу Шкорупу
керівнику КП ЖРЕУ — Івану Хворостянку
начальнику ГУ ЖКГ — В’ячеславу Толкачу
голові БК вул. Шевченка, 6А — Раїсі Хоменко
усім мешканцям будинку, які брали участь в благоустрої території.

P.S. Ми усі є велика Країна. Країна — в кожному з нас. Робіть її кращою, красивішою та багатшою самі, своїми руками. Я переконалася, що це реально. Наша спільна робота — тому підтвердження.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама