Мер Києва Віталій Кличко розповів про ситуацію в місті, – ВІДЕО

image
12 Березня 2022, 18:03
Поділитися:

Мер Києва Віталій Кличко випустив нове звернення до киян, в якому розповів, що столиця, поруч з якою тривають бої, готується до оборони. Укріплюються блокпости, створюються резерви продуктів, ліків та інших необхідних товарів.

Кличко підкреслив, що столиця третій день допомагає Київської області в евакуації мешканців з Гостомеля, Ірпеня, Бучі, Ворзеля. Для цього місто надає автобуси, а рятувальники зустрічають людей на залізничному вокзалі. 

Критична інфраструктура міста забезпечується. Кличко, як голова Асоціації міст України продовжує привертати увагу міжнародних асоціацій мерів міст демократичних країн до бандитських дій російських окупантів, які вчора викрали мера Мелітополя Івана Федорова. Це Кличко назвав актом тероризму. Мер Києва також нагадав, що кілька днів тому загинув голова Гостомельскої громади Юрій Прилипко, який роздавав людям харчі та ліки. 

Віталій Кличко підкреслив, що оркам ніякими методами не поставити народ України на коліна. Українці навіть в окупованих містах виходять беззбройними на акції проти окупантів. 

Нагадаємо, що електропостачання на Чорнобильську АЕС почали ремонтувати. Підпишиться на наш телеграм-канал.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua