Медиків і правоохоронців Укрзалізниця возитиме безкоштовно

image
1 Квітня 2020, 16:42
Поділитися:

У період карантину залізничники підвозитимуть працівників Національної поліції та медичних праціаників до місць роботи своїми службовими поїздами.  Усі витрати з організації перевезень “Укрзалізниця” бере на себе – проїзд  для них безкоштовний. Про це йдеться на сайті “Укрзалізниці”.
Підставою для проїзду правоохоронців та медиків є службове посвідчення або інший документ, що підтверджує місце роботи. Обов’язковою умовою є наявність засобів індивідуального захисту, зокрема маски або респіратора та рукавичок.

Графік руху спецпотягів для медиків (фото з ірпінської групи у Фейсбук)
Питання підвозу погоджено з Міністерством інфраструктури України. Попередній перелік маршрутів та кількість місць, необхідних для перевезення, були розраховані на основі даних від місцевих органів влади.
Загалом наразі погоджено та курсує цілий перелік службових поїздів для підвозу залізничників до своїх робочих місць. Такі маршрути організовані на всіх залізницях, крім Львівської та Південної, де підвіз працівників здійснюється автотранспортом.
Більш докладна інформація про маршрути та розклад руху службових поїздів Укрзалізниці надаватимуться органам місцевої влади для доведення до відома медиків та працівників поліції. Для уточнення графіку руху поїздів можна також звертатися за номером гарячої лінії Укрзалізниці 0800503111 та вMessengerофіційної сторінки Укрзалізниці у Facebook.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: Таксі “Сова”: ми не підвищимо тариф в умовах карантину
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня