Медик заявив про різке загострення COVID-19 у Гостомелі

image
15 Жовтня 2020, 14:17
Поділитися:

У Гостомелі кількість хворих на коронавірус почала стрімко зростати.  Про це заявила старша медсестра Гостомельської амбулаторії сімейної медицини Тетяна Остапчук, коментуючи проведення масових заходів політичних сил та кандидатів у мери.
Вона зауважила, що кожного дня більше 20 здають аналізи на ПЛР діагностику COVID-19. Телефони лікарів “червоні” від дзвінків, а прийом пацієнтів розписаний на тиждень вперед.

Крім того, неврологічне відділення Ірпінської ЦМЛ закрили на карантин, а поліклініка ІЦМЛ працює через один кабінет, оскільки медики або хворіють, або знаходяться на самоізоляції.
“За останні 5 діб по Гостомелю +35 позитивних covid-19, у тому числі працівники освіти та селищної ради. Люди, що ви собі думаєте? Ви ж хочете жити по європейським стандартам, мати європейський рівень життя та супер медичне обслуговування й освіту, але жоден європеєць не буде себе наражати на небезпеку та жити за законами “джунглів”, де діє принцип самозбереження”, – обурюється Тетяна.
Нагадаємо, що партія «Нові обличчя» в Гостомелі скасували всі свої масові заходи через різке збільшення кількості нових хворих на COVID-19.
А кандидатка у мери Гостомеля Ольга Смолянчук закликала інші партії утриматись від агітаційних заходів аби зупинити поширення COVID серед містян.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: Карантин в Україні продовжено до кінця 2020 року
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня