Маршрути спеціальних перевезень працівників у Борисполі

image
25 Березня 2020, 22:30
Поділитися:

До уваги працівників комунальних підприємств, медичних закладів та установ, організацій, які забезпечують життєдіяльність на території нашого міста!

З 24 березня 2020 року для перевезення виключно працівників, які забезпечують життєдіяльність міста, на період карантину розпочинають курсувати автобуси за трьома маршрутами:

№ 1-В (вул. Бежівка – вул. Київський Шлях – вул. Головатого – вул. Привокзальна – УМБ-17);

№ 3-А (вул. Каховська – вул. Київський Шлях – вул. Головатого – вул. Привокзальна – вул. Михайла Калмикова – вул. Шолохова – вул. Космонавтів – Нестерівка);

№ 7 (Зооветцентр – вул. Польова – вул. Південна – вул. Дубечанська – вул. Данила Амеліна – вул. Глибоцька – вул. Київський Шлях – ТЦ «AEROMALL»).

Автобуси курсуватимуть за визначеними маршрутами чотири рази на добу. Вхід лише у захисних масках, за спеціальними перепустками та документами, що посвідчують особу. Також звертаємо увагу, що вартість проїзду лишається незмінною – 6 грн.

Списки осіб, які вже отримали та отримають перепустки узгоджуються з керівниками таких підприємств.

Маршрути спеціальних перевезень працівників у БорисполіМаршрути спеціальних перевезень працівників у БорисполіМаршрути спеціальних перевезень працівників у БорисполіМаршрути спеціальних перевезень працівників у БорисполіМаршрути спеціальних перевезень працівників у БорисполіМаршрути спеціальних перевезень працівників у БорисполіМаршрути спеціальних перевезень працівників у БорисполіМаршрути спеціальних перевезень працівників у БорисполіМаршрути спеціальних перевезень працівників у БорисполіМаршрути спеціальних перевезень працівників у БорисполіМаршрути спеціальних перевезень працівників у БорисполіМаршрути спеціальних перевезень працівників у БорисполіМаршрути спеціальних перевезень працівників у Борисполі

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама