Маршрутку броварського перевізника розтрощив евакуатор (ВІДЕО)

image
11 Березня 2019, 15:41
Поділитися:

У понеділок, 11 березня, в Деснянському районі Києва сталася аварія за участю двох автомобілів. На Броварському проспекті, поруч з магазином Leroy Merlin зіткнулися евакуатор і «Богдан». На щастя, обійшлося без постраждалих.

 

Якщо брати до уваги номерний знак «Богдана» (011-08КМ), то, як повідомляє «Автобусний транспорт», пасажирський транспортний засіб належить броварському перевізнику «Союз-Авто» і рухався він за маршрутом №359 «Дударків-Київ» через м. Бровари.
Подія трапилася близько 11:00. Про це повідомляє «Інформатор», який був на місці подій.

 

За словами водія евакуатора, він рухався по проспекту в бік станції метро «Лісова» по другій смузі. На цій же смузі на «аварійку» стояв «Богдан» в несправному стані. Водій маршрутного таксі якраз намагався залагодити проблему з транспортом. Чоловік, який був за кермом евакуатора, як він сказав, зловив гаву і в’їхав в «Богдан». За його словами, швидкість не була перевищена і становила 30-40 кілометрів на годину.

 

Але пошкодження у обох машин значні. Автомобілі перекрили дві смуги проїзної частини, але незабаром маршрутне таксі відштовхали на узбіччя. На щастя, обидва водії не постраждали і в «Богдані» не було пасажирів. На місці працювали правоохоронці. Причини події з’ясовуються.

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed