Маршрутка № 9 змінила графік і шлях руху

image
22 Жовтня 2019, 21:07
Поділитися:

Мікроавтобуси на маршруті № 9 із 22 жовтня змінили свій шлях і графік руху. Відтепер кінцевою зупинкою є броварський вокзал, а не завод порошкової металургії. До того ж, транспорт більше не ходитиме вул. Марії Лагунової – маршрути в обох напрямках зсунуться в бік центру і бульвару Незалежності.

Як розповів перевізник на маршруті № 9 Володимир Мохонько, шлях у напрямку від вокзалу до лікарні майже не зміниться. Автобуси рухатимуться вулицями Симона Петлюри, Київській, Короленка, однак тепер звертатимуть до центру не вулицею Марії Лагунової, а бульв. Незележності.

Далі – як і раніше: вулицями Героїв Небесної Сотні, Михайла Грушевського, Ярослава Мудрого, Гоголя, Київською, Тараса Шевченка до броварської поліклініки для дорослих.

Читайте також: Маршрут №9: стартує 20 серпня «колом» без Розвилки. Але тимчасово

У зворотньому напрямку, від поліклініки ББКЛ, автобуси йтимуть так само, як маршрутка № 3: вулицями Тараса Шевченка, Київською, Гагаріна, бульв. Незалежності, вул. Короленка, Київською і Симона Петлюри до броварського вокзалу.

Нова схема руху маршрутки № 9. Карта – OpenStreetMap

Володимир Мохонько зазначив, що деталізованого графіка руху наразі нема. Однак у цілому автобуси приїздитимуть на зупинки раніше на 5 хв, ніж зараз. Найближчим часом перевізник планує розвісити графік на зупинках 9-го маршруту.

зупинка маршрутки № 9

Нова зупинка 9-го маршруту на майдані Свободи

зупинка маршрутки № 9

Наразі це місце заставлене припаркованими автівками

Один із автобусів на маршруті почав ходити за новою схемою ще вчора, 21 жовтня, а сьогодні відбувся повний перехід, розповідає перевізник. Інтервал руху, як і раніше, становить 30 хв. Загалом 9-им маршрутом курсує два мікроавтобуси.

Нагадаємо, декілька років тому маршрут № 9 перестав ходити. На початку цього року відбулися спроби відновити рух. У результаті, лише з 20 серпня мікроавтобуси таки запустили. За умовами попередніх конкурсів, маршрутом мало курсувати 4 автобуси з інтервалом 15 хв. Однак на такі умови ніхто не пристав, тож число машин зменшили удвічі.

Читайте також:

Два нових автобусних маршрути з Торгмаша до Києва стартують уже в червні
Новий маршрут № 707 на Торгмаш із об’їздом Кільцевою досі не запустили. Чи буде він узагалі?

Джерело: Трибуна Бровари