Мармур, золото, власний ліфт, кінотеатр та спа: ТОП-9 найдорожчих квартир в Києві

Мармур, золото, власний ліфт, кінотеатр та спа: ТОП-9 найдорожчих квартир в Києві
23 Квітня 2024, 09:15
Поділитися:

Навіть війна не може зупинити зростання попиту на житло в Києві. Ринок нерухомості в столиці України залишається досить активним, а ціни на квартири не збираються знижуватись. Але навіть серед і так не дешевих квартир у Києві є свої переможці – це елітне житло, за яке просять по-справжньому астрономічні суми.

Журналісти 44.ua розповідають про найдорожчі квартири в Києві, скільки вони коштують та як виглядають.

І перша квартира в нашій добірці – це помешкання, яке знаходиться в житловому комплексі класу “DE-LUXE” на вулиці Грушевського 9А, на 12 поверсі. Загальна площа квартири – 519.1 м.кв (загальна площа 411,4 м.кв.+ тераса 107,7 м.кв. з коофіцієнтом 0,3 + дві верхні тераси по 108 м.кв.) Помешкання облаштоване терасами, чотирма кімнатами та двома санвузлами. В комплексі воєнізована охорона, власна служба експлуатації, підземний паркінг та закрита територія.

Вартість: 3 114 000 $

Наступний варіант, який продається в Києві – це квартира в клубному будинку по вул. Мічуріна, 61 на Печерських пагорбах. Загальна площа помешкання – 228 кв. метрів. Квартира розташована на 3 поверсі, у ній виконаний дизайнерський ремонт в стилі ХайТек та Мінімалізму. Квартира укомплектована усією необхідною технікою європейських брендів. У квартирі є власне Спа, римська та фінська сауна, кімнати відпочинку та переговорна, а також майстер-спальня з санвузлом та гардеробною. З квартири відкривається чудовий краєвид на Дніпро та Батьківщину Мати.

Вартість: 1 400 000 $.

Хочете дізнаватись ще більше новин? Тоді хутчіш долучайтесь до нашого Telegram-каналу “Головні новини Києва – 44.ua”.

Також є в продажі пентхаус із джакузі на Печерську. Об’єм простору пентхауса – 270 квадратних метрів. Знаходиться житло на 23 поверсі. Тут у вашому розпорядженні величезна власна тераса площею 25 квадратних метрів з джакузі. На першому рівні розмістились дизайнерська вбиральня, простора вітальня, кухня, зона відпочинку, гостьова спальня та гостьовий туалет. На другому рівні на вас чекає майстер-спальня з вітражними вікнами, вбиральня, робоче місце та власний санвузол з видом на Олімпійський стадіон. Крім того, на другому рівні є дитяча кімната з власним санвузлом та затишна пральня.

У будівлі також є спортзал, магазин, кав’ярня та пральня, щоб задовольнити усі ваші потреби.

Вартість:3 100 000 $.

Наступна квартира в нашій добірці продається у центрі Києва у житловому комплексі преміум-класу Diamond Hill. Вона знаходиться на 13 поверсі 24-поверхової будівлі та має загальну площу 415 квадратних метрів з балконом. Висота стелі 3,2 метра. У квартирі 7 кімнат, включаючи вітальню з каміном, кухню, їдальню, кабінет, 3 спальні (з них 2 з санвузлами), гостьовий санвузол, ванну кімнату з вікном, 4 вбиральні та балкон. Квартира має авторський дизайн та обладнана меблями та технікою. Технічне оснащення включає систему “Розумний дім”, зволоження повітря, серверну кімнату та екран для домашнього кінотеатру.

У будинку є підземний паркінг. Поруч із комплексом знаходяться центральна та ділова частина міста, метро, ресторани та бізнес-центри.

Вартість: 5 800 000 доларів.

Крім того, в Києві продається 10-кімнатна квартира на 21 поверсі на Кловському узвозі з власним кінотеатром. Загальна площа помешкання – 500 кв. м. Це пентхаус з унікальними видами на Дніпро, Маріїнський парк і храми Києва виконаний в трьох рівнях:

на 1 рівні площею 150 кв.м. розташовані: вітальня, бібліотека, їдальня, кухня, гостьовий с/в;на 2 рівні, 150 кв.м.: хазяйська спальня з ванною кімнатою і 2 вбиральнями, дитяча спальня з санвузлом;на 3 рівні, 200 кв.м.: спальня/кабінет з санвузлом і вбиральнею, домашній кінотеатр, спортивна зона, ігрова, гостьова спальня, санвузол, приміщення для персоналу з міні-кухнею і своїм с/в з душовою кабіною, пральня.Паркінг: 4 місця в підземному паркінгу.

В Києві продається 10-кімнатна квартира на Кловському узвозіВ Києві продається 10-кімнатна квартира на Кловському узвозіВ Києві продається 10-кімнатна квартира на Кловському узвозіВ Києві продається 10-кімнатна квартира на Кловському узвозіВ Києві продається 10-кімнатна квартира на Кловському узвозіВ Києві продається 10-кімнатна квартира на Кловському узвозі

Вартість: 5 000 000 $.

Придбати в Києві можна ексклюзивний пентхаус з особистим ліфтом та дизайнерським ремонтом в ЖК RIVERSTONE. Загальна площа квартири – 276 м2. В помешканні встановлена тепла підлога по всій квартирі трубами REHAU, також вона оснащена системою “Розумний будинок”. Крім того, в квартирі є камін, мармурове оздоблення, винні холодильники, паркетна доска та двері зроблені з натурального дуба індивідуального виготовлення в Україні та встановлені броньовані вхідні двері 6 класу захисту.

В вартість входить:

пентхаус;3 паркінги (бокси);особистий ліфт.

Вартість: 1 650 000 $.

В урядовому кварталі продається пентхаус з авторським ремонтом та власною SPA-зоною. Загальна площа – 371 кв. м. В оголошенні зазначено, що продаються ексклюзивні апартаменти VIP-класу в трьох рівнях. Дизайн помешкання розробив французький майстр Ксавьє. Квартира має індивідуальний ліфт, обладнана технікою та меблями.

В помешканні є 3 спальні, вітальня, їдальня, кухня, кабінет, 4 санвузли, технічні та господарські приміщення, SPA зона та розкішна тераса з панорамним на 360 градусів краєвидом.

Вартість: 2 100 000 $.

Ще один петхаус розташований на п’ятому поверсі в ЖК LIBERTY ESTATE. Загальна його площа – 415 м2. Квартира має вхідні броньовані двері із захисними замками, датчики руху та система охорони.

Загальна зона поєднує кухню, їдальню та вітальню, а також має вихід на велику терасу. Крізь коридор відкривається зона приватного кабінету. Ліворуч від кабінету розташована гостьова спальня з власним санвузлом та приміщення під домашній кінотеатр, яке також може використовуватись як окрема комора. Праворуч від кабінету знаходиться дитяча кімната зі санвузлом.Майже на 100 квадратних метрах пентхаусу розташувався майстер блок, що складається з просторої спальні з додатковою сіттінг зоною, ванної кімнати та гардеробу. Кожна з трьох спалень має власний вихід на терасу, що обіймає пентхаус. Також у приміщенні розташовані гостьовий санвузол, пральна кімната, бойлерна та комора.

Вартість: 2 300 000 $.

І останнє помешкання в нашій добірці – це дизайнерська квартира на 7-му поверсі в ЖК Renaissance Residence. Квартира оснащена всіма сучасними технологіями: система розумний будинок, система відеоспостереження по всій квартирі, прямий зв’язок з concierge desk, що управляє освітленням (ситуативні сценарії), кондиціюванням, системою запобігання затопленням.В оздоблені квартирі використані натуральні матеріали – дерев та мармур, а меблі зроблені на замовлення в італійських виробників. Також вквартирі наявні картини відомих українських митців.

Вартість: 2 000 000 $.

Раніше ми розповідали про 7 найдорожчих автомобілів, які продаються в Києві.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua