Маркушин розповів, як голосувати за Громадський бюджет жителям сіл, переселенцям і власникам нерухомості

image
23 Червня 2021, 14:49
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Мешканці сіл Михайлівка-Рубежівка, Козинці, Забуччя та Діброва можуть голосувати за проєкти, що претендують на фінансування з Громадського бюджету, в приміщеннях колишніх сільських рад. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі Ірпінський міський голова Олександр Маркушин. Він також розповів, що участь у голосуванні можуть брати незареєстровані внутрішньо переміщені особи та власники нерухомості, які живуть на території Ірпінської громади.

За словами мера, для того, щоб проголосувати, мешканцям сіл потрібно пред’явити паспорт громадянина України або ID-картку.

«Голосувати можуть і вимушені переселенці, які мешкають у нашій громаді, надавши у ЦНАПі (Ірпінь, вул. Шевченка, 2а) копію довідки переселенця. Також голосувати мають право й громадяни, які проживають на території Ірпінської міської територіальної громади і є власниками нерухомості, яка знаходиться в її межах, але зареєстровані та працюють в іншому населеному пункті. Для цього треба надати копію Витягу з реєстру майнових прав», – розповів Маркушин.

За його словами, консультацію щодо голосування можна отримати за тел. (096) 0700822.

«Нагадую, що голосування триває до 30 червня. Підтримайте громадські проєкти і долучайтеся до позитивних змін в Ірпінській громаді!» – зазначив міський голова.

Як повідомлялося раніше, найшвидше проголосувати можна онлайн на спеціальній платформі https://budget.e-dem.ua/3210900000, де є опис кожного проєкту. Також можна прийти в Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) та підтримати громадські ініціативи там.

Цього року до голосування допущено 20 великих (вартістю до 149,9 тис. грн) та 25 малих (від 150 до 500 тис. грн) ініціатив. Загалом на Громадський бюджет передбачено 3,5 млн грн.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV