Марафон «Фан Ран». Перший забіг-2020»: ранок 1 січня буває добрим і бадьорим | Трибуна

image
2 Січня 2020, 20:17
Поділитися:

У перший день нового року в  столичному Маріїнському парку відбувся майже 4-кілометровий новорічний марафон «Фан Ран». Перший забіг2020». Серед його учасників – і мешканці з нашого міста: представники клубу «Біг у Броварах» та паралімпійський чемпіон Олег Іваненко.

П’ятий рік поспіль TOP Runners не втомлюється доводити, що ранок 1 січня буває добрим і бадьорим. 1 січня 2020 року організатори також зібрали охочих зустріти свій перший день в колі бігових друзів на перший забіг року «New Year Fun Run 2020».

Вікова категорія – від 9 до 99 років. Цього року найстаршому учаснику забігу – 69 років, наймолодшому – 10.

Розминалися учасники забігу на стометрівці з олів’є в руках, який не встигли доїсти новорічної ночі. Потім був, власне, сам забіг.

Цього року, як і минулого, протяжність траси склала 3, 5 км – одне коло навколо Маріїнського парку.

1 січня 2020 року участь у забігу взяло 147 учасників, серед яких і гості з Греції та США. Окрім киян, до забігу долучилися мешканці Чернігова, Горлівки, Жашкова, Боярки, Снятина, Ірпеня, Радомишля, Бучі, Білгород-Дністровського. Було і кілька представників із Броварів, зокрема, із клубу «Біг у Броварах», а також паралімпійський чемпіон на візку Олег Іваненко.

Як розповів член клубу «Біг у Броварах» Андрій Фатеєєв, клубівці та всі охочі бігали в Броварах 31 грудня. Під час 5 км забігу, який розпочали від головної ялинки міста, обдаровували дітей та людей літнього віку цукерками, вітаючи з новорічно-різдвяними святами. А вже наступного дня, 1 січня, члени клубу та охочі долучилися до марафону в Києві. Бігали, у першу чергу, для душі, щоб активно розпочати новий рік, кажуть клубівці.

марафон

Броварчани Тетяна Зварич, Дар’я Демишок, Андрій Фатєєв та Олег Іваненко

марафонЗакінчився забіг чаюванням та нагородженням 5 чоловіків та 5 жінок, які першими добігли до фініша. Серед броварчан нагородами відзначили за кращі костюми Тетяну Зварич та Дар’ю Демишок.

Фото  – надані Олегом Іваненком

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари