«МАМОізоляція» ч.2: як проводять карантин успішні мами Броварів?

image
31 Березня 2020, 20:59
Поділитися:

Карантин та самоізоляція – неочікуване випробування для кожного з нас. В тому числі – для працюючих та активних мам, що звикли до насичених буднів, чіткого розкладу дня та порядку, про які на вимушених «канікулах» годі й мріяти. Редакція 4594.com.ua поговорила з відомими та успішними жінками нашого міста, та з’ясувала, як пережити довготривалий карантин з дітлахами, отримавши від цього користь і задоволення.

Сьогодні ми мали цікаву розмову з квітковою феєю Броварів та мамою майбутнього чемпіона світу з футболу Марією Полатовською! Як, продовжуючи вести бізнес, витримати карантин з гіперактивними хлопцями і залишитись при цьому усміхненою та врівноваженою – дізнайтеся з нашого інтерв’ю!

Ви – успішна бізнес-леді. На карантині теж працюєте, чи поставили всі справи на паузу?

– Успішність напрацьовувалась протягом 25 років моїми батьками, які започаткували все, а я просто продовжую справу, відкриваю нові напрямки праці, допомагаю у соціальних проектах, яких досить багато у нашому місті. Мабуть, жоден з них не проходить без нашої участі 🙂

Деякі справи зупинились, так як багато країн на карантині, і повноцінно працювати немає змоги. Працюємо в онлайн-режимі, приймаємо замовлення та доставляємо краплину щастя.

Розкажіть трохи про свого сина: скільки йому років, де навчається, чим займається?

– Син Євген – моя гордість та опора! Нещодавно, 10 березня, йому виповнилось 10 років. Навчається в четвертому класі, майбутній футболіст. Спорт щодня, без вихідних… Займається в ФК «Каскад» та ДФК «Асканія».

Діти-спортсмени – це окрема каста дітей, яким просто необхідно регулярно витрачати свою енергію. Як справляєтесь з цим в умовах карантину? 

– Спортсмени справді окрема каста: постійні тренування, збори, змагання, виїзні чемпіонати! Зараз тренування скасовані, але в обох наших командах тренери підійшли до роботи з фантазією і працюють в онлайні!

Записують тренування, вправи, проводять конкурси на кращі вправи, влаштовують челенджі між дітьми (іноді і батьки приймають участь). Так у нас є змога тренуватись вдома, тому карантин не став нам на заваді. Тримаємо форму і не втрачаємо навичок!

Карантин – не канікули. Продовжуєте навчатися вдома?

– Продовжуємо навчання, так як у нас ДПА, потрібно готуватися! І на період карантину задали дуже багато уроків, можна до вересня вчити. Зараз наші вчителі організовують онлайн-навчання, створюють кабінети, дають завдання. Навіть вірші напам’ять будемо здавати онлайн і отримувати оцінки!

Як зараз проходить ваш день? Чим розважаєтесь? З’явилися нові правила або звички?

– Кожен день різний. Обов’язковим залишається тренування, гра в футбол, навчання. Нового нічого немає, хіба що можна довше поспати, поніжитись і нікуди не бігти! Так як на час карантину в гостях друг сина, то їм весело 🙂

Більше часу на різні виїзди в ліс на прогулянку, випробовування набору для виживання, сосиски на вогні! Відкрили сезон збирання грибів, влаштовували конкурс, хто більше назбирає. Катання на самокатах, різні ігри. І як завжди – домашні справи (готування, прибирання) хлопці теж в темі 😉

Дякуємо Марії за інтерв’ю та бажаємо сім’ї Полатовських безліч особистих та спортивних перемог!

Чекайте на нові випуски нашої рубрики «МАМОізоляція»!

Читайте також:

«МАМОізоляція» ч.1: як проводять карантин успішні мами Броварів?

Нові друзі, нові ігри, нові навички: клуб «Мафія» в Броварах

Художниця, що обрала тату: «Це красиво і незвично!»

Джерело: Новости Броварів