Максима Скидана призначено очільником Броварського районного управління поліції | Трибуна

image
14 Січня 2021, 00:58
Поділитися:

Максима Скидана призначено начальником реформованого Броварського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Київській області. Про це йдеться на сайті Броварської РДА.

Очільник ГУ Нацполіції Київщини полковник Андрій Нєбитов представив Максима Скидана як начальника реформованого Броварського райуправління ГУ Нацполіції Київської області сьогодні, 13 січня.

Нагадаємо, що на початку липня 2020 року Максима Скидана було призначено начальником Броварського відділу поліції. Зоною відповідальності Броварського відділу поліції були місто Бровари та населені пункти Броварського району.

Призначено нового очільника Броварського відділу поліції

До складу Броварського району увійшли: Березанська, Броварська (міські), Баришівська, Великодимерська, Згурівська, Калинівська, Калитянська селищні, Зазимська сільська територіальні громади.

Як повідомив «Трибуні-Броварів» новообраний начальник Броварського районного управління поліції Максим Скидан, саме ці міста тепер будуть у його підпорядкуванні.

Ірина ВеремчукПризначення Скидана, поліція

Виступає очільник Броварської РДА Георгій Біркадзе. Максим Скидан – четвертий зліва направо

На заході були присутні голова Броварської РДА Георгій Біркадзе, голова Броварської райради Сергій Гришко, секретар міськради Петро Бабич, керівники правоохоронних органів та голови новостворених ОТГ вже нового Броварського району.

Максим Скидан подякував керівництву за довіру та надану можливість керувати великим структурним підрозділом Головного управління.

Призначення Скидана, поліціяМАКСИМ СКИДАН

Нагадаємо, що Максим Скидан родом із Броварщини – села Красилівка. Закінчив Національну академію внутрішніх справ. Із 2001 до 2010 р. працював у Броварському райвідділі (пізніше – об’єднаному міськвідділі), пройшов усі щабелі від лейтенанта до заступника начальника карного розшуку. Працював начальником сектору карного розшуку в лінійному відділі Бориспільського аеропорту. У 2011 р. – у департаменті карного розшуку транспортної міліції МВС.

У листопаді 2014 р. тодішній начальник броварської поліції Микола Клименко представив активній громадськості міста кандидата на посаду Максима Скидана, як кандидата на посаду свого заступника, аргументувавши свій вибір тим, що «мені потрібні професіонали своєї справи і просто порядні люди». Більшістю голосів громада підтримала вибір Клименка.

З 2014 р. до 2016 року Максим Скидан працював заступником начальника Броварського міськвідділу міліції – начальником міліції громадської безпеки у Броварах. Із липня 2020 року Максим Скидан очолював Броварський відділ поліції.

ФОТО – Броварська РДА

Читайте також:

Призначено нового очільника Броварського відділу поліції

Начальника Броварського відділу поліції хочуть усунути з посади?

Ексзаступників начальника броварської поліції підвищили

«Ми очікуємо на підтримку громадськості», – старша дільнична офіцерка поліції Олена Василенко. Відео

Джерело: Трибуна – Бровари