Макарівська селищна рада відправила дітей на оздоровлення

image
2 Серпня 2022, 17:48
Поділитися:

У Макарівській громаді на оздоровлення відправили дітей, що потребують особливої соціальної уваги.

Про це повідомляє інформаційне агентство “MKV” з посиланням на телеграм канал Макарівського селищного голови Вадима Токаря.

30 дітей з Макарівської громади Київської області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, мали змогу відпочити та отримати психологічну реабілітацію в оздоровчих центрах «Водограй» (смт Чинадійово, Закарпатської області) та «Перлина Придністров’я» (с. Михальче, Івано-Франківській області).

Минулого року Макарівська селищна рада також відправляла на оздоровлення у Закарпатську область дітей учасників бойових дій, дітей з багатодітних сімей, дітей з інвалідністю та інших дітей, які потребують підвищеної соціальної уваги. Тоді діти з Макарівської громади відпочивали у дитячому оздоровчому таборі “Наталія”, який розташований у селі Білин Рахівського району Закарпатської області.

Макарівський селищний голова Вадим Токар підкреслював, що піклування про дітей, які потребують особливої соціальної уваги було, є і буде пріоритетним питанням для селищної ради і селищного голови.

Раніше ІА “MKV” повідомляло, що росіяни вивозять українських дітей.

Підписуйтеся на Telegram-канал MKV — джерело актуальних новин Макарівської громади й Київщини!



Джерело