Магазин меблів – локація для вдалого шопінгу

Магазин меблів – локація для вдалого шопінгу
10 Жовтня 2023, 10:41
Поділитися:

Купувати меблі – то одне задоволення. По-перше, на споживача чекає вражаючий асортимент. По-друге, радують демократичні ціни. По-третє, дивує різноманіття. Але все це очікує на покупців за єдиної умови.

Треба підібрати правильний магазин меблів. І, як показує практика, краще якщо це буде онлайн гіпермаркет. Сумніваєтеся? Зазирніть на сайт МебельОк та скористайтеся послугами саме цього Е-маркету. На вас чекають тільки вдалі та вигідні покупки.

Особливості Е-гіпермаркету меблів

Перше, що відрізняє такий магазин меблів, це доступні ціни. Вартість меблів різна, але тут доступні модулі як преміальні, так і бюджетні. Крім того завжди є можливість зробити цінове порівняння продукції різних брендів. А продукції і брендів тут багато і це ще одна особливість онлайн магазину. Асортимент вражає і дивує. Навіть не віриться що «під одним дахом» можна зібрати стільки різних меблів. Адже конструкції відрізняються і за матеріалами,і за призначенням і за функціональними особливостями. До речі, шукати потрібний варіант не складно, бо продумана система фільтрів дозволяє це робити за мінімальних витрат часу. Так якщо вам потрібен стіл для комп’ютера, варто зайти в групу офісних меблів. Підібрати диван для вітальні допоможуть фільтри, які «скерують» Вас у групу м’яких меблів для житла.

Адже меблі відрізняються за призначенням і можуть бути:

  1. Для квартири чи будинку;
  2. Для офісу;
  3. Для комерційних приміщень;
  4. Для медичних закладів чи шкільних (спеціальні меблі).

В залежності від конструкції виділяють меблі м’які та корпусні. А вже в рамках кожної групи є свої підгрупи. Так група м’яких включає дивани, крісла, софи, тахти. Крім того тут виділяють меблі каркасні та без каркасні. Щодо корпусних – то це велика група, в яку увійшли і шафи, і комоди, і тумби, і ліжка, і столи. Обираючи меблі, також варто визначитися з матеріалами, бо мануфактури використовують як класичні рішення (натуральне дерево та ДСП), так і розхідники які складно назвати «традиційними» для меблевої індустрії:

  • Пластики HPL чи CPL;
  • Скло;
  • Метал;
  • Текстиль;
  • Штучний та навіть натуральний камінь.

Оскільки у кожного покупця свій смак і кожне приміщення для якого купують меблі облаштоване у якомусь стилі, то і модулі виконані у різних кольорах, стилях, текстурах, формах. Це зроблено для того щоб диван вписався у вітальню не тільки по габаритам але і кольоровій гамі та стилістиці. Те саме стосується ліжка чи шафи, комоду чи тумбі для ТВ.

модульні меблі

Розмістити весь цей асортимент жоден звичайний офлайн магазин меблів не зможе. А от Е-гіпермаркет – легко. Саме тому консультанти MebelOk радять обирати правильний магазин меблі для вдалого, приємного та вигідного шопінгу.