м. Фастів, вул. Соборна, 65-а – Сайт Міської Ради міста Фастів

image
14 Грудня 2022, 10:41
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

Р І Ш Е Н Н Я

07.12.2022                                           м. Фастів                           № 133-XXXII-VIII

 

Про проведення інвентаризації земель комунальної власності

за адресою: м. Фастів, вул. Соборна, 65-а

Враховуючи необхідність проведення інвентаризації земель комунальної власності Фастівської міської територіальної громади під існуючим об’єктом нерухомого майна – нежитловим приміщенням магазину, належним на праві власності гр. Чижику Сергію Сергійовичу (відомості про зареєстроване право власності в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно №22406583 від 19.09.2017 року), беручи до уваги лист виконавчого комітету Фастівської міської ради вих.№06-33/3313 від 18.10.2022 року щодо необхідності формування земельної ділянки як об’єкта цивільних прав з метою укладення договору оренди землі, необхідність внесення відомостей до Державного земельного кадастру про земельну ділянку з метою стягнення безпідставно збережених коштів у розмірі несплаченої орендної плати за користування земельною ділянкою під зазначеним вище об’єктом нерухомого майна, враховуючи витяг з протоколу №5 засідання комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам від 10.11.2022 року, у відповідності до ст.ст.12, 79-1, 83 Земельного кодексу України, ст.ст. 19, 25, 26, 35, 57, 67 Закону України «Про землеустрій», ст. 10, пункту 7 розділу VII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про Державний земельний кадастр», Постанови Кабінету Міністрів України від 05.06.2019 року №476 «Про затвердження Порядку інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності Фастівської міської територіальної громади орієнтовною площею 0,0350 га під існуючим об’єктом нерухомого майна за адресою: м.Фастів, вул. Соборна, 65-а для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (категорія земель – землі громадської забудови).
Виконавчому комітету Фастівської міської ради виступити замовником технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Фастівської міської територіальної громади, зазначеної у п.1 даного рішення, за кошти місцевого бюджету.
Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та містобудування.

 

 

Міський голова                                                                      Михайло НЕТЯЖУК

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів