Луганщина живе без світла, газу, води та мобільного зв’язку, – голова ОВА

image
10 Травня 2022, 21:53
Поділитися:

10 травня 2022 г. 21:47

Ворог продовжує нищити Луганщину. Об’єми руйнування катастрофічні, через що населені пункти залишилися без комунікацій: води, світла, мобільного зв’язку.

Про цеKВстало відомо з повідомлення голови Луганської ОВА Сергія Гайдая.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Луганщина живе, взагалі, без комунікацій. У вільних населених пунктах немає світла, води, газу та мобільного зв‘язку”, – повідомив Гайдай.

Також, голова області зазначив, щоевакуація із населених пунктів досі неможлива.

Окупанти продовжують обстрілювати дорогу за напрямком Лисичанськ-Бахмут.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

При цьому Гайдай сподівається, що найближчими днями буде можливість завезти гуманітарні вантажі для понад 40 тисяч жителів, які не виїхали з області.

Також тривають бої навколо Попасної, у Білогорівці, у Рубіжному та Воєводівці.

Як повідомляє ГУ ДСНС у Луганській області, продовжуються масовані обстріли Тошківки, Нижнього, Рубіжного, Воєводівки, Білогорівки. Гучно і в Сєвєродонецьку і Лисичанську.

“Ворог продовжує нищити Луганщину. Цифра зруйнованих будівель, на жаль, зростає щогодини. Об’єми руйнування катастрофічні”, – йдеться у повідомленні.

У Сєвєродонецьку та Лисичанську російські загарбники влучили у житлові будинки, також в обласному центрі вгатили по будівлі Нацполіції.

“Міста і села Луганщини потерпають від постійних обстрілів. Армія російських окупантів гатить по всім службам екстреного реагування, щоб ніхто не допомагав мирному населенню. Через потужність обстрілів неможливо доїхати до Білогорівки та Шипілового, щоб дістати людей з-під завалів, які там знаходяться з 8 травня”, – повідомляє пресслужба.

Читайте:Полк “Азов” показав умови, в яких перебувають важкопоранені захисники Маріуполя та закликав ООН врятувати їх (фото)

Фото: ДСНСу Луганській області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона