Логотип Київської ОВА нанесли на машину, що вперше представлятиме Україну на змаганнях FIA TCR та Formula Drift Pro Spec

image
12 Жовтня 2022, 19:12
Поділитися:

На автодромі «Чайка» заступник голови Київської обласної військової адміністрації Віталій Власюк наніс логотип Київської ОВА на одну з машин автоспортивної команди Huragan Racing.

У складі цієї команди український пілот Павло Чабанов вперше представлятиме державу на світових змаганнях FIA TCR та Formula Drift Pro Spec.

Крім логотипу адміністрації в дизайні машини використали жовто-сині кольори, тризуб України, напис «Ukraine», а також українську букву «Ї».

Машина з логотипом КОВА братиме участь у змаганнях 26-30 жовтня на французькому Circuit Paul Ricard у межах FIA Motorsport Games (TCR). Автомобіль може набирати швидкість до 300 км/год.

Довідково.

TCR — це клас шосейно-кільцевих змагань серед кузовних серійних автомобілів. В Україну перший TCR від заводу Seat Leon Cupra привіз минулого сезону саме Павло Чабанов. На ньому Павло брав участь у національних гоночних серіях, завоював ІІ місце у ІІІ етапі Кубка України з кільцевих гонок.

Підготовку до змагань розпочали ще минулого року. Попри повномасштабну війну, технічні роботи завершили вчасно. Оформлення машин команди виконано в українській стилістиці. Автором став дизайнер автоспортивних ліврей Олександр Літута.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація