Людина загинула, автівка згоріла, ще 5 машин – зім’яло: масштабне ДТП на Об’їзній Броварів. ФОТО, ВІДЕО

image
24 Вересня 2019, 19:35
Поділитися:

Сьогодні вранці на Об’їзній дорозі Броварів сталося декілька ДТП. В одному з них постраждали одразу 6 автівок – вантажівка в’їхала в ряд менших транспортних засобів. У результаті, одна людина загинула, ще одна травмована, одна автівка згоріла вщент. Формальною причиною ДТП поліція називає недотримання безпечної дистанції. Водночас і свідки, і правоохоронці вказують на низьку видимість на дорозі через горіння торфовищ неподалік, яке почалося о 1:00 ночі.

Як розповіли у Броварському відділі поліції, масштабна аварія сталася о 7:30 ранку на 21 км + 400 м на автотрасі «Київ – Чернігів» у напрямку Чернігова. Це – Об’їзна дорога Броварів. Учасниками автотрощі стали одразу 6 автівок: водій вантажівки DAF XF 95.430 в’їхав у легковик Darwoo Nexia, який зупинився. Той, за ефектом доміно, зім’яв іще 4 автомобілі попереду, які також стояли.

Автівки в’їхали одна в одну. Фото – Національна поліція

Наслідки ДТП

Наслідки аварії. Фото – Національна поліція

У результаті зіткнення, водій Darwoo Nexia від отриманих травм загинув на місці пригоди. Водій наступного за ним легковика – Opel Astra – отримав забій грудної клітини. Його доставили до лікарні. Решта водіїв і пасажирів у результаті ДТП не постраждали, окрім, хіба що, транспортних засобів.

ДТП на Об'їзній дорозі

Смертельне місиво. Фото – Національна поліція

У Броварському відділі поліції вказують, що водій вантажівки не дотримався безпечної дистанції, через що і допустив зіткнення. Водночас іще однією причиною смертельної аварії називають низьку видимість на дорозі. Її спричинив густий дим від горіння торфовищ неподалік.

Задимлення на дорозі. Фото – Олеся Вербато

Сьогодні зранку водіям було непереливки

Задимлення на дорозі. Фото – Олеся Вербато

Панорам на задимлення в напрямку Об'їзної дороги

Горіння або тління, ймовірно, на торфовищі. Фото – Ярослав Макаренко

За інформацією Національної поліції Київської області, торфовища почали горіти сьогодні о 1:00 ночі під селом Княжичі. Через незначну видимість рух Об’їзною дорогою закрили. Однак зранку, коли видимість стала достатньою, рух відкрили.

Читайте також:

Поліція та свідки зазначають, що зранку на кільцевій дорозі сталося ще декілька аварій. Правоохоронці повідомляють про ще дві ДТП із механічними ушкодженнями – у напрямку до Києва. Загалом на Об’їзній дорозі зранку постраждало 9 автівок, одна з них згоріла.

У інших двох аваріях минулося без потерпілих людей. Столична патрульна поліція обмежила рух та пустила транспортні засоби в об’їзд через Бровари.

Джерело: Трибуна Бровари