Люди обурені присутністю голови районної держадмінстрації Мирослави Смірнової на шкільній лінійці

image
27 Травня 2019, 16:50
Поділитися:

Дата публикации: 27 мая 2019.

Про те, як Мирослава Смірнова набралася нахабства і прийшла до дітей, яких ледве не вбила своїми “відкатами” розповідають журналісти та громадські активісти.

Роками батьківські організації звертаються до чиновників всіх рівнів із проханням не відвідувати шкільні лінійки. “Ваші промови нудні і довгі, вони лише обтяжують дітей”, – впевнені батьки.

Це не завадило голові Киеєво-Святошинської державної адміністрації Мирославі Смірновій з’явитись на лінійці у школі №3 міста Вишневого. Про це повідомляє громадська активістка Людмила Мартинова із посиланням на журналіста Євгена Куксіна. Люди впевнені, що візит Мирослави Смірнової у навчальний заклад – це не лише сумні промови, це справжній цинізм, бо через свої “відкати” вона мало не вбила дітей у пафосно відкритому спортивному комплексі “Favorite Fit” міста Вишневого. Згідно з повідомленням УНІАНу, будівництво арени велося під особистим патронатом Мирослави Смірнової.

Арена “Favorite Fit”, яка будувалася за патронату голови Киэво-Святошинськоъ РДА

Цікаво те, що на лінійку разом із Мирославою Смірновою завітав і Микола Івашко. Це керівник відділу освіти Києво- Святошинської РДА, узимку Смірнова його відсторонила від посади, через скандал з обвалом даху у спортивній школі міста Вишневого.

Вже не вперше голова Києво-Святошинської РДА Мирослава Смірнова намагається заробити собі балів імітуючи піклування про дітей, зовсім недавно жителі Боярки вже нагадували їй про її інноваційні підходи у будівництві, які трохи не коштували дітям життя.

Раніше очільниця районної адміністрації Мирослава Смірнова, в результаті конфлікту із боярською місцевою владою, заборонила проводити новорічні вистави для дітей з малозабезпечених сімей Боярки у тих приміщеннях, які належать району.

Джерело: МИСТОИНФОРМ