Людмила Бистра презентувала проект «Наші герої»

image
19 Вересня 2023, 18:48
Поділитися:

На засіданні 43-ї позачергової сесії Бориспільської міської ради, яка відбулася 13 вересня, заступниця міського голови Людмила Бистра презентувала започаткований проект «Наші герої».

«Спочатку ми почали створювати фільми не тільки про тих, хто загинув на фронті, а про кожного, хто долучився до оборони нашої держави, — розпочала свій виступ Людмила Бистра. — Це книга пам’яті про наших героїв. Це слово подяки кожному, хто виборює нашу перемогу. «Наші герої» — це цикл документальних фільмів про наших захисників. Звичайно, цю роботу робити надзвичайно складно. Адже в першу чергу це робота з родинами тих, хто загинув. Вони потребують уваги, і ми намагаємось почути кожного та зберегти пам’ять про кожного захисника».

За словами Людмили Бистрої, фільми буде створювати місцеве комунальне підприємство «ТРС Бориспіль» і вони — безцінні, оскільки показуватимуть живих та зберігатимуть пам’ять про тих, кого вже немає. «Ми хочемо на Книшовому меморіально-парковому комплексі на екрані чи сіті-лайті розмістити QR-код, відсканувавши який, кожен бажаючий зможе побачити історію того чи іншого героя. Це надзвичайно важливо. Тут будуть і фільми, і прості розповіді, портрет героя, якого з нами вже немає. Це тільки початок, перші кроки, які ми хочемо зробити та показати безпосередньо на Книшовому меморіально-парковому комплексі. Це історія нашого міста, нашої громади. Це те сучасне, чого вже так потребують усі. Пізніше такі сіті-лайти ми плануємо встановлювати на території всієї нашої громади. Це патріотичне виховання та пам’ять про кожного, кого з нами немає. Цю книгу пам’яті ми починаємо писати з 2014 року, маємо вже понад ста воїнів. І всі вони заслуговують, щоб ми дякували їм за те, що вони зробили. Тут буде коротка історія про кожного героя», — розповіла заступниця міського голови.

Людмила Бистра презентувала  проект  «Наші герої»

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама